Om företaget


Oktober 2020 startade jag detta företag. Jag började då med att sälja hudvård och makeup samt profilprodukter som jag tillverkar till företag och kennlar och egentillverkade halsband och koppel.


Jag jobbar även som fristående hudvårdskonsult sedan Oktober och säljer mycket av åldersförebyggande hudvård och makeup av senaste modet. För att veta mer om mina produkter, märken och hur jag arbetar digtalt med detta just nu (annars anordnar jag klasser i små och stora gupper men pga corona nu digitalt) Är du varmt välkommen att höra av dig.


Nu har jag lite smått börjat att utveckla med fler hundartiklar från andra tillverkare och grossister, med bla kostillskott, vitaminer, naturliga schampoo för hundar. Jag valde inriktning skönhet och hälsa eftersom jag tycker att både djur och vi är värda att både må bra och känna oss bra utvändigt som invändigt. Kostillskotten på marknaden är fantstiska komplement till våra storväxande raser som förebygagnde och hjälpande i ex ledproblem. Vi använder själva flera av tillskotten vi säljer och har på så vis fått en positiv erfarenhet av hundarnas hälsa. Vi tror också mycket på sund hundhållning med fokus på varsam träning och att  sund miljö påverkar våra hundars kroppsliga hälsa till mycket stor del.


Vi har också tänkt mer på oss tvåbenta och har börjat med dessa fantastiska produkter från Vedalila som Ekologiska Ayurvediskt Te, kostillskott för allmänhälsa och skönhet, olika doftljus och rökelser.

För att läsa mer om Ayurveda (kunskapen om livet) gå gärna in och gör testet och läs mer på deras hemsida: Vedalila


Tanken är att börja smått och sen utöka till webbshopp och en fysisk butik på gården med vad ni kunder efterfrågar. Ni är sålart varmt välkomna att ge mig förslag på vad ni saknar redan nu.


Leveranstiden varierar beroende på vad du beställer. Handgjorda saker som profilkläder och namnhalsband har längre tid. Leveranstid 3-14 dagar.

Vi är återförsäljare åt Svenska djurapoteket

Metizodezign

Dogman

Vedalila

Trikem


Information om Ångerätt och Reklamation. 

Vid köp i vår webbshop har du som kund enligt lag 14 dagars ångerrätt. Det gäller från det att du har tagit emot varan som.

Nyttjande av din ångerrätt: Du ska meddela att du ångrar dig genom att skicka ett mail till oss. info@faragosbeauty.com  där du behöver ange namn, adress, e-post, ditt order nummer på din beställnings vara som det gäller samt 

Du står själv för returfrakten och skick av varorna som retunerats. Skicka varorna välpacketerade i sin ursprungliga förpackning.

Om värdet av vara minskat pga skada kommer vi att dra av en viss summa motsvarande skadan.

 

Ångerrätten gäller inte vid våra Specialtillverkade och skräddarsydda beställnings produkter.

 

Reklamation och klagomål

Givetvis skickar vi inga skadade varor medvetet men skulle en vara vara skadad ändå

följer vi konsumentskyddslagstiftningen.  

 

För att retunera en vara måste du alltid kontakta oss före du skickar varan och direkt när felet upptäckts. 

Ansvar

Vi accepterar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Produktinformation 

Med reservation för eventuella tryckfel. 

Bilder och färger kan ha viss utseendeskillnad i verkligheten.  

Cookies 

Cockies kan förekomma och användas på denna sida. Cockies är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator, surfplatta eller mobiltelefon.

När du handlar i vår butik kommer dina Personuppgifter att sparas i vårt system och benhandlas hos oss vid en beställande order och erbjudnanden som skickas till dig. Dina uppgifter kommer bara användas mellan kund och detta företag.

GDPR

Uppgifter från våra kunder som vi använder är namn, adress, e.post, ip-adress och historik av dina köp när du handlar hos oss. 

Rättslig grund 

Marknadsföring och kampanjer eller andra utskick sker efter samtycke från dig. 

Allmänna Villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. 

Tvist

Tvist löses i första mellan företag och kund. Om man inte kan lösa tvisten tilsammans kan du som kund vnda dig till ARN, Allmänna reklmationsnämnden. 

Garanti

Faragos Beauty har 1 års garanti på varor där produktfel eller tillverkningsfel kan bevisa